Marknadsinriktad VD

2 maj, 2018 | Nyheter

Luleå är under stark tillväxt och en viktig del i den utvecklingen är Luleå Science Park. Den är inte bara viktig för Luleå, utan också för hela Norrbotten. För att öka utvecklingstakten bolagiseras nu Luleå Science Park AB och därför söker vi en marknadsinriktad VD som ska leda verksamheten.

Som VD har du i uppdrag att leda och utveckla Luleå Science Park verksamhet. Du är direkt underställd styrelsen och har personal-, budget- och resultatansvar. Du ska med affärsmässighet leda och utveckla verksamheten och din personal i det dagliga operativa arbetet.

Rollen innebär att bygga starka och långsiktiga relationer med många olika intressenter såsom befintliga och potentiella samarbetspartners. Du ska marknadsföra Luleå Science Park och sälja bolagets samlade erbjudanden som verkar för ett långsiktig och stark tillväxt i regionen.

Det ställer stora krav på förmågan att kommunicera tydligt och skapa förtroende, såväl internt som externt. VD ska representera Luleå Science Park och du ska vara bekväm med att framträda i olika offentliga sammanhang och med olika aktörer.

Du bör ha en akademisk utbildning med ett antal års erfarenhet av befattning med resultat- och ledaransvar. Goda kunskaper i marknadsföring, försäljning, projektledning och förhandlingsteknik är en förutsättning. Internationell erfarenhet är meriterande.

Som person är du initiativrik, nätverksbyggare och har en positiv attityd med hög integritet. Du är självgående, drivande, van att få saker gjorda och sätter det affärsmässiga perspektivet i fokus. Som VD för bolaget är det viktigt med en förtroendeskapande, representativ och personlig framtoning.

Placeringsort är Luleå. Sista ansökningsdag: 2018-05-17

I den här rekryteringen samarbetar vi med Cesab, läs mer om tjänsten och ansök via cesab.se

Kontaktperson på Cesab:
Katarina Stehn
Telefon: 0920-941 45
Mobil: 070-355 36 33
E-post: katarina.stehn@cesab.se