Vi säger varmt välkommen till Patrik Isaksson som sedan årsskiftet är ny Affärsutvecklare på Luleå Science Park.
Patrik har under större delen av sin karriär arbetat inom IT och telecom med en tyngdpunkt på sälj och marknad. Han gjorde även en sväng som Managementkonsult innan flyttlasset nyligen bar upp Norrbotten. Yrkesmässigt har han oftast verkat i en gråzon mellan sälj och produktledning där han försökt utvinna största möjliga värde ur produkter och tjänster i en internationell miljö. Nu kommer han att göra sitt yttersta för att bidra till en positiv utveckling och skapandet av mervärde för Luleå Science Park, Luleå och inte minst hela regionen.

Trots att Patrik är bördig från Haparanda så kommer flyttlasset att landa i Piteå där särboliv övergår till samboliv.

Kontaktuppgifter:
Patrik Isaksson, Affärsutvecklare
patrik@luleasciencepark.se
Tfn. 070-267 09 91