Bara ett stenkast från Luleå tekniska Universitet ligger Luleå Science Park, en av Sveriges till ytan största science parks. Här ligger exempelvis världens 7:e bästa inkubator vägg i vägg med forskning i världsklass från universitetet, innovativa start ups startar upp granne med något av de etablerade bolag vi har på området, internationellt erkända affärsutvecklingsbolag hjälper företag att ta nästa steg i samma kvarter som 15 000 studenter gör sig redo för framtiden.
I den här dynamiska miljön skapas förutsättningar för individer, idéer och företag att växa och utvecklas. Luleå Science Park AB ska verka för att Science Park ska vara en mötesplats för idé- och kunskapsutbyte mellan näringsliv, organisationer, akademi och samhälle. Bolaget ska attrahera etableringar och erbjuda en innovativ miljö för kunskapsintensiva och innovativa företag.

 

Nu söker vi tre nya medarbetare
För att trivas hos oss bör du vara bekväm med att självständigt lägga upp, genomföra och följa upp ditt arbete. Du är sannolikt en kreativ hjärna som gärna delar med dig av dina idéer och planer för att nyttja teamets resurser. Att kommunicera öppet och ärligt känns självklart och din struktur gör det enkelt för dina kollegor att förstå hur dina aktiviteter och mål leder oss vidare framåt. Du är snabb från plan till handling och gillar att slutföra det som påbörjats. Att vi är ett litet prestigelöst team som hugger i och hjälper varandra med smått som stort passar dig perfekt. Nätverket runt dig är värdefullt och du tycker om att knyta nya kontakter såväl lokalt och regionalt som nationellt och internationellt, varför kommunikation på engelska inte är några problem. Du har förståelse för att förutsättningarna för verksamheten ofta är projektbaserad och att vi är profilerade mot tech lockar och intresserar dig.

 

Affärsutvecklare med fokus på Scale Up och AI
Här delar du din tid mellan utvecklingen av AI Swedens norra nod och arbetet med att stötta regionens snabbväxande scale-up företag. Med en grundläggande kunskap av IT/AI och ett intresse för företagande, sälj och nätverksbyggande arbetar du tillsammans med projektledare och medarbetare i hela landet. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav liksom goda kunskaper i engelska. Vissa resor ingår i tjänsten.

 

Affärsutvecklare med fokus på platsutveckling
Uppdraget är att utveckla den innovativa miljön i och kring science park. Här finns stora möjligheter att styra, forma och utveckla arbetet efter eget huvud, vilket kräver både kreativitet och struktur likväl som en förmåga att sälja in och skapa god relation för samverkan med viktiga intressenter och aktörer. En bakgrund med erfarenhet av projektkoordinering eller motsvarande kan öka förståelsen för uppdragets karaktär. Du är drivande, uthållig och har inget emot att vara ett av Luleå Science Parks ansikten utåt. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav liksom goda kunskaper i engelska.

 

Datascientist
Här söker vi dig med utbildning eller erfarenhet som datascientist eller motsvarande. Du verkar som expertresurs för AI Swedens partners i hela landet och resor regionalt och nationellt är en del av tjänsten. En bakgrund som konsult eller liknande erfarenhet kan vara en merit och öka förståelsen för uppdragets utformning. Vidare är du analytisk och social och såklart med ett stort intresse för att bidra till utvecklingen inom AI i Sverige. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav liksom goda kunskaper i engelska.

 

Sista ansökningsdatum: 2020-10-30
Vi arbetar med löpande rekrytering och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum.
Vi har redan valt modell för den här rekryteringen och kommer ej att ta in andra konsulter eller företag i rekryteringsprocessen.

 

För ytterligare upplysningar om tjänsterna eller din ansökan med cv och personligt brev
kontakta VD Tore Johnsson, tore@luleasciencepark.se, 070-365 9684