Scale Up North är ett av Luleå Science Parks erbjudanden speciellt riktat till tillväxtbolag inom IT/tech-sektorn i Norrbotten. Här finns möjlighet att ta del av stöd, nätverk, kunskap och erfarenheter för att ta nästa steg i utveckling och tillväxt.

En av nyckelfaktorerna för ett framgångsrikt tillväxtbolag är en välfungerande och effektiv ledningsgrupp. Därför är ett av erbjudandena i Scale Up North en halvdags workshop på temat Effektiv ledningsgrupp. Igår var ledningsgruppen i NEAVA AB samlade på varsitt håll för en digital eftermiddag där de arbetade koncentrerat med att utveckla och effektivisera ledningsgruppens arbete under ledning av Ulla-Britt Palo Häggqvist.

–       Många bolag upplever sig inte ha tid att arbeta med de här frågorna i den intensiva tillväxtfasen när det är mycket annat som kräver fokus. Men ledningsgruppen är bolagets hjärta och hjärna, ju bättre den fungerar desto bättre förutsättningar skapas för alla andra processer, menar Ulla-Britt.

NEAVA AB’s VD Johan Hedlund sammanfattar eftermiddagen såhär:
–       Jag fick faktiskt ut lite mer än förväntat och vad jag hoppades på. Förutom konkreta verktyg att arbeta vidare med så fick jag också djupare insikter om oss som grupp som jag tror att vi kommer att ha nytta av framåt. En mycket bra workshop!

Luleå Science Park och Scale Up North önskar NEAVA AB fortsatt lycka till i sin tillväxtresa!

 

Kontakta Projektledare Patrik Isaksson om du vill veta mer om hur ditt företag kan bli en del av  Scale Up North