Vi är glada och stolta över att Camilla Lindmark med företaget Aulis med säte i Luleå Science Park blivit utnämnd till årets företagare! 

Aulis är inte ett traditionellt företag i någon bemärkelse. De verkar inom många områden -utan viljan att synas. Och namnet springer ur samiska och betyder generös och godhjärtad.

Priset som årets företagare visar att den godhjärtade företagskultur som VDn Camilla Lindmark byggt lönar sig.

De är en byggkonsultfirma med erfarenhet av hela byggprocessen från idé till färdigt hus. Bland annat det fantastiskt fina studenthuset Polstjärnan som vi fått en exklusiv visning av. Vilken dröm att som student få bo i lägenheter som känns som hotellrum!

Deras styrka ligger i samordning, samverkan och dialog mellan olika parter såsom kund, entreprenör, investerare, arkitekt, beställare och myndighet – allt för att beställaren ska undvika fallgropar och skenande kostnader. De har en fastställd policy för ansvarstagande inom hållbar utveckling för sociala-, etiska- och miljömässiga aspekter och arbetar utifrån ett egenutvecklat värdeskapande koncept med kvalitet- och kundfokus. Så de gör även gott för allas vår miljö!

Klart: Hon är årets företagare i Luleå – Norrbottens Affärer (norrbottensaffarer.se)