I fredags gick Luleå Business Awards av stapeln. Det nyinstiftade priset Årets Innovation delades ut för första gången. Vinnare blev företaget Zpark som har sin verksamhet här på Luleå Science Park!

”Zpark skapades genom ett samarbete mellan Luleå Tekniska Universitet och Luleå Science Park. Fokuset var framtiden inom mobilitet – framför allt den gröna omställningen och elektrifieringen av Sveriges fordonsflotta. Idag arbetar man med smarta och hållbara lösningar inom både mobilitet och grön energi. Zpark nominerades till utmärkelsen Årets innovation för att de gör innovativ och kostnadseffektiv laddinfrastruktur, vilket ligger helt rätt i tiden. Ett företag på frammarsch, som sätter Luleå på kartan.”

Priset delades ut av Almi Nord och LKAB.
Mer om priset finns att läsa här.

✨Stort grattis än en gång till Zpark! ✨