Om Sveriges Innovationsriksdag

En mötesplats för regional, nationell och global innovation.
Sveriges Innovationsriksdag är den svenska branschorganisationen Swedish Incubators & Science Parks (SISP) årliga mötesarena. En händelse som samlar kärnan av Sveriges nationella och regionala profiler inom innovationsmiljöer, politik, näringsliv, akademi och samhälle. De som arbetar för att främja, stärka och utveckla innovation, näringsliv och politik baserat på aktuella samhällsutmaningar.

Sveriges Innovationsriksdag 2024 sätter tillsammans med Demo North Summit fokus på den gröna industriomställningen i norra Sverige genom två parallella mötesplatser.  Sveriges Innovationsriksdag 13-15 maj och Demo North Summit 14-16 maj. För dig som besökare innebär det ökade möjligheter till kunskap och värdefulla nätverksmöjligheter då innovation möter affärsmöjligheter inom industri och energi, samhällsutveckling, och kompetensförsörjning.

Demo North Summit arrangeras av Invest in Norrbotten och är en internationell mötesplats där investerare och etablerare får möjlighet att träffa regionala aktörer och skapa förutsättningar för nya samarbeten och affärsmöjligheter.

https://www.sverigesinnovationsriksdag.se/