Luleå befinner sig i en expansiv fas där både näringslivet och Luleå som besöksmål växer. Många nya företag kommer till Luleå och befintliga expanderar. Vårt uppdrag är att utveckla förutsättningarna för såväl näringslivet som destinationen Luleå. Luleå Science Park, som ägs av Luleå Business Region, är ett ekosystem för teknik, människor, kunskap och kreativitet med över 100 företag främst inom Tech. Luleå Science Parks uppdrag är utveckla platsen och dess sociala infrastruktur hållbart, innovativt och tillväxtfokuserat för Tech/kunskapsintensiva bolag. Uppdraget innebär att verka för relevanta etableringar i området, bygga en brygga mellan LTU och parken, facilitera företagens kompetensförsörjning samt stärka varumärket Luleå Science Park.

Rollen innebär att du under stöttning av verksamhetsledaren driver egna kommunikations- och eventleveranser. Du kommer få ett projektledande ansvar för Luleå Science Parks olika kommunikativa aktiviteter och evenemang. Exempel på evenemang är föreläsningar, företagsbesök, seminarier, konferenser, workshops osv kopplade till Luleå Science Parks projekt och aktiviteter. I rollen ska du hantera kommunikation via webb och sociala medier samt koordinera och administrera.

I ditt arbete ingår att skriva artiklar, pressmeddelanden och nyhetsbrev. Du språkgranskar och korrekturläser material samt är en resurs i dina kollegors projekt. I din roll ingår att ha kontakt med kommunikatörer i olika projekt, kommunikationsbyråer, press och intressenter. Du kommer ingå i teamet på Luleå Science Park samt även i olika sammanhang inom bolaget Luleå Business Region.

Vi tror att du har många av dessa egenskaper, erfarenheter eller färdigheter:

Exempel på arbetsuppgifter

Är du rätt person är du välkommen med din ansökan – med CV och personligt brev – till jobba@luleabusiness.se.

Anställningsformen är tillsvidareanställning.

Tjänstens omfattning är heltid (100%).

Sista ansökningsdag 8 december.

För mer information, kontakta:

Sara Json Lindmark, Verksamhetsledare, Luleå Science Park

sara.json.lindmark@luleasciencepark.se

Rickard Lundmark, VD, Luleå Business Region.

rickard.lundmark@luleabusiness.se