Säker digitalisering för små och medelstora företag – vi behöver er hjälp!

Internationellt rankas Sverige högt när det kommer till innovation – men vi har en stora utmaning när det gäller cybersäkerhet och säker digitalisering.

Sweden Secure Tech Hub, är en nationell innovationshubb inom cybersäkerhet och säker digitalisering som hjälper små och medelstora teknikföretag att skapa säkrare digitala produkter och lösningar – redan i design- och utvecklingsfasen. Vi erbjuder en mängd resurser och tjänster, från inspiration och kompetensutveckling till konsultstöd, testmöjligheter och hjälp med att hitta finansiering för konkreta utvecklingsinitiativ.

För att förstå eran nuvarande situation och de utmaningar som finns, så behöver vi er hjälp med vår behovsanalys. Enkäten tar ungefär 3 minuter att svara på.  Vi värdesätter ert engagemang att svara på denna enkät oerhört högt då er input kommer ligga till grund för att vi inom Sweden Secure Tech Hub ska kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt. Tack på förhand!

Enkäten hittar ni här: Sweden Secure Tech Hub (google.com)

Sweden Secure Tech Hub är ett samarbete mellan sex av Sveriges ledande Science Parks inom teknik och digitalisering – Linköping Science Park, Ideon Science Park, Lindholmen Science Park, Kista Science City, Blue Science Park och Luleå Science Park.

Sweden Secure Tech Hub har utsetts av EU som en europeisk digital innovationshub (EDIH). Vårt arbete finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Tillväxtverket, Region Blekinge, Region Norrbotten, Västra Götalandsregionen och parterna ovan.