Vi är otroligt glada att meddela att den första träffen för vårt nyligen lanserade nätverket inom cybersäkerhet var en stor framgång! Under tisdagen den 27/2 träffades entusiastiska deltagare från industrin, regionen och näringslivet i Luleå Science Park. Träffen inleddes med att Sara Json Lindmark och Gustav Carlsson hälsade välkomna och presenterade mer ingående om Sweden Secure Tech Hub, kärnan till själva nätverket. Detta följdes upp med att Petter Nordström, projektledare för nätverket, höll i en föreläsning om det nuvarande säkerhetsläget mot svenska företag. Träffen avslutades med en workshop bestående av rundabord-samtal.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som var med på den första träffen, ert deltagande och engagemang bidrog starkt till att den första träffen blev lyckad. Vi ser fram emot att bygga vidare på denna framgång och fortsätta att växa och stärka detta nätverk.

Missade du denna träff, men känner att du vill vara en del av detta nätverk framöver? Kontakta Petter Nordström eller Gustav Carlsson.