Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Tema: Tillväxt och investeringar inom besöksnäringen

På oktobers frukost kommer vi att få lyssna till två paneler på temat. Dels Företagarpanelen bestående av Tomas Dahlquist, Cape Wild, Therese Ström Josbrant, 360 Trampoline center och Kristofer Lundström, Pite Havsbad group som bland annat berättar om de utmaningar och framgångar de ställts inför i sina etableringsresor, samt Investerarpanelen bestående av Anna Edin, Nordea, Annika Holmström, Almi och Per Nilsson, Norrlandsfonden som tipsar om vad som är viktigt att tänka på när man söker investeringsstöd.

Vi kommer även att få aktuell information från Luleå Business Region, Luleås kommunalråd och vi har Praktiska gymnasiets Hotell- och Turismprogram med oss för att berätta om ett aktuellt projekt.

Dagens frukostvärd är Swedavia och de bjuder på frukost.

 

Obs! Ingen anmälan krävs. Det är först till kvarn som gäller upp till max antal personer för lokalen. De första 150 gästerna bjuds på frukost. Har du en allergi och önskar frukost maila oss: info@luleabusiness.se

Medarrangörer: Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.