3 snabba med Infoflex Data

16 mars, 2017 | 3 snabba

Tre snabba frågor till Stefan Larsson, vd för Infoflex Data

Vad gör Infoflex Data? 
– Vi levererar affärssystem främst till återförsäljare, verkstäder och grossister i fordonsbranschen. För oss har det varit lyckosamt att arbeta nischat mot en bransch, det har medfört att vi har utvecklat hög kompetens och kan leverera lösningar som ligger nära det som efterfrågas av marknaden. När det gäller vår affärsidé så är den att leverera effektiva IT-lösningar och bidra till ökad lönsamhet för våra kunder. Kunderna är nöjda och vi omsätter ca 25 MSEK med ett positivt resultat.

Var finns ni?
– Vi är rikstäckande med huvudkontor i centrala Stockholm och lokalkontor här i Luleå och i Lund, Örebro och Östersund. 

Vad ser du för utmaningar framöver?
– Som för många bolag inom IT ser vi att utmaningen framöver handlar om kompetensförsörjning och att fortsätta arbetet med att vara en attraktiv arbetsgivare för att attrahera nya och behålla våra medarbetare så att vi har kapacitet att följa med i utvecklingen. 

Infoflex Data hittar du i Aurorum 2, våning 4. Läs mer på webben Infoflex Data